Grunneiere
Informasjon til Grunneiere i Verdalselva

Til grunneiere


08.10.2018

Til info så vil det iløpet av høsten nå bli prøvefiske/overvåkningsfiske i nedre deler av verdalselva. Årsaken til dette er rømning ved salmars havmerde. Dette vil ikke koste noe for grunneiere da midler kommer fra veterinærinst. Mer info vil komme etterhvert.

Link til saken om havmerden


Styret i fellesforvaltninga oppfordrer alle grunneiere til å ta seg en tur langs elva ved sine vald for rydding av søppel og plast. Regner med alle har fått med seg den landsomfattende ryddeaksjonen som pågår! Elva og elvekantene er ikke søppeldynger, vi har faktisk kommet til 2018. Og levering på gjenbrukstorg er vanlig! Til opplysning: Verdal kommune har folk ute som sjekker private fyllinger ved vassdrag og bekker.

Selger du fiskekort og vil ha info på nettsiden vår? Send info til kaare.fostad@verdalselva.no eller under her

Da nærmer det seg laksefiske åpning. Styret i fellesforvaltninga inviterer grunneiere til desinfiseringskurs og grilling etterpå. Ta med egen grilmat og drikke. Kaffe serveres. Sted Tingvoll. Torsdag 24 Mai klokka 20 00 - Gjennomgang av desinfisering - Dypping av utstyr - Sprøyting av utstyr - Skylling etter 5 minutter - Skrive ut bevis Ellers fiskeprat og gjennomgang av regler for 2018. Velkommen Styret